Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Trgovina je zaradi odloka vlade zaprta. Možna so naročila preko spleta, ter osebni prevzem izdelkov ob ponedeljkih, sredah in petkih med 10:00 in 12:00 uro, ter 15:00 in 17:00 uro, ob torkih in četrtkih med 10:00 in  14:00 uro.
Količina:

0


Znesek:

0,00

ULTRA SKIN - MOŠKI - BREZ ROKAV S KAPUCO L

ULTRA SKIN - MAN - S KAPUCO - L
Podobleka je namenjena za uporabo ali pod neoprensko obleko, v katerem primeru je njen namen je povečati termično izolacijo, ali pa kot samostojno zaščitna obleka, kjer služi kot zaščita pred različnimi dejavniki (UV, ožigalkarji,...).
 • Redna cena:

  99,00 €

 • Popust:

  9,90 € (10%)

 • Spletna cena:

  89,10 €

 • Blagovna znamka:

  Mares

Imam vprašanjePošlji povpraševanje

Opis izdelka

Nove podobleke linije Ultra Skin so narejene iz treh plasti, najbolj zunanja plast je narejena iz mateiala Lycra, kateri ščiti pred UV svetlobo in sicer tako dobro, da si je material priboril faktor za zaščito pred soncem UPF 50+. Vmesni del je membrana, katera zahvaljujoč svojim lastnostim ščiti pred vetrom, a še vendo omogoča dihanje materiala. Najnotranjejša plast pa je narejena iz flisa, kateri skrbi za termo regulacijo, ali drugače rečeno, skrbi za zadrževanje toplote in povečano udobje.
Oblačila linije Ultra Skin niso primerna le kot podobleke mokrih oblek, pač pa se lahko uporabijo tudi kot podobleka suhe potapljaške obleke ali pa kot samostojno oblačilo v topli vodi. Možno pa jih je kupiti v celotni paleti različnih krojev in kosov oblačil, tako za moške kot tudi za ženske.