Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

SHORTY 1,5 mm - 2ND SKIN - SHE DIVES 02

2ND SKIN 1,5 MM - SHE DIVES - 02
  • 2ND SKIN 1,5 MM - SHE DIVES - 02
Neoprenska obleka pomaga potapljaču ohranjati čim več toplote, hkrati pa je zaščita pred raznimi nezgodami, kot so dotiki nekaterih ožigalkarjev in podobno. Svoje toplotne lastnosti neopren prejme od vanj ujetega zraka, ki je slab prevodnik toplote, oziroma dober toplotni izolator. Posledično je obleka ekstremno pozitivno plovna in za kompenziranje te plovnosti potrebujemo uteži. Obstajajo različne debeline neoprenskih oblek, za bolj tople ali mrzle vode, vedno pa so merjene v milimetrih.
  • Cena:

    99,00 €

  • Blagovna znamka:

    Mares

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Obleka 2nd SKIN SHORTY je prevlečena je z Metalite materialom na notranji strani, ki ima lestnosti odbijanja in zadrževanja toplote. Med neoprenom Glide skin okoli okončin, ergonomskih zaprtjem vratu in 0,5 mm kapuco je shorty izjemno vodoodbojen. Vse to je razlog da je shorty idealen kot podobleka v hladnih razmirah ali pa samostojna obleka pri potapljanju na dah.