Količina:

0


Znesek:

0,00

DIHALKA REBEL DRY - ČRNA/RDEČA

DIHALKA REBEL DRY - ČRNA/RDEČA
Dihalka je zakrivljena cev, ki ima na spodnjem koncu ustnik in omogoča enostavno in učinkovito dihanje, ne da bi glavo dvignili iz vode.
Potapljači na vdih uporabljajo osnovne in enostavne dihalke, da zmanjšajo upor in lažje dosegajo globine. Nadgrajene dihalke imajo pod ustnikom enosmerne ventilčke, ki omogočajo bolj enostavno praznjenje, na vrhu pa različne zaščite, ki preprečujejo da bi vam val zalil cev.
  • Redna cena:

    49,95 €

  • Popust:

    4,99 € (10%)

  • Spletna cena:

    44,96 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 44,96 € (0%)

Zaloga: na zalogi

Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

Dihalka Rebel dry je ergonomsko oblikovana. Rebrasti del cevi in ustnik sta izdelana iz mehkega silikona. Vrh dihalke je suh in oblikovan tako da preprečuje vodi da vdre v cev med plavanjem in potapljanjem. Dihalka Rebel dry ima na spodnjem delu ventil za lažje praznjenje. Držalo – nosilec dihalke, ki se zatakne za trak maske je vrtljiv in nastavljiv po višini. Držalo – nosilec se z enostavnim pritiskom na gumb sname iz dihalke, tako da je lahko vedno nameščen na traku maske. Z enostavnim pritiskom se držalo – nosilec pripne nazaj na dihalko. Primerna je za vse vrste potapljanja in snorklanja. Zagotavlja lahko dihanje, zahvaljujoč razširjenemu spodnjemu delu.