Količina:

0


Znesek:

0,00

X-ONE JR - ROZA

X-ONE JR - ROZA
Plavuti z odprto peto so nastavljive in se prilegajo večjemu razponu nog. Otroški model se lahko uporablja na boso nogo, ali z neoprensko nogavico. Namen plavuti je, da vas v vodi potiska v želeno smer gibanja. Površina lista mora potisniti vodo nazaj, kar omogoča da se potapljač premika naprej.
  • Redna cena:

    31,00 €

  • Popust:

    3,10 € (10%)

  • Spletna cena:

    27,90 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 27,90 € (0%)
Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

Plavuti za snorkling X-One Junior imajo odprto peto. Opremljene s petnim trakom brez zaponke, ki omogoča vašemu otroku udobno nošenje plavuti tako v vodi kot zunaj nje.
Plavuti za snorkling X-One Junior so čvrste in vzdržljive.
Vaš otrok bo užival v njihovih dogodivščinah: peta ima luknjice, zaradi katerih voda hitreje odteka, otrokom pa pomaga pri plavanju.

Idealno za raziskovanje toplih tropskih morij ali zmernih voda. Z modelom odprtih čevljev X-One bodo otroci z navdušenjem spremljali starejše pri potapljanju.
Glavne lastnosti, zaradi katerih je ta plavut zelo udobna in enostavna za uporabo, so:

- Naluknjan žep na nogi preprečuje učinek padala.
- Dizajn paščka brez zaponke
- Kratko, lahko rezilo vam omogoča prenašanje plavuti na potovanjih okoli sveta
- Tehnologija Channel Thrust, ki uporablja mehke vzdolžne vložke, ki omogočajo nadzorovano deformacijo lista med zamahom

Kako uporabljati plavuti za potapljanje X-One:
- Plavuti olajšajo premikanje po vodi, tako na površini kot pod vodo.
- Plavuti nosite le, ko ste v vodi ali tik pred potopom s čolna. Za hojo iz vode ne nosite plavuti. Če ste v vodi, hodite le nazaj, da se izognete spotikanju.
- Da bi zagotovili tesno prileganje, zmočite stopala in plavuti.
- Nataknite plavut in nato pritrdite trak za peto, tako da prilagodite napetost. Če ste premočno potegnili, sprostite trak in ga ponovno nastavite.

Velikosti:
XS - 24/29
S - 30/34