Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Kategorije

POWER PLANA TEC - ČRNE R

POWER PLANA TEC - R
Plavuti z odprto peto so težje in trše, predvsem pa jih uporabljajo potapljači ki se potapljajo z jeklenkami. Uporablja se jih skupaj s potapljaškimi čevlji. Namen plavuti je, da vas v vodi potiska v želeno smer gibanja. Površina lista mora potisniti vodo nazaj, kar omogoča da se potapljač premika naprej. Večji učinek plavuti zagotavljajo višji stranski robovi, ki preprečujejo prelivanje vode na stran plavuti in jo usmerijo nazaj, ter kanali, ki potekajo vzdolž lista. Ti kanali oblikujejo list v obliko U, ki še poveča zajeto količino vode in dodatno usmerijo vodni tok.
  • Redna cena:

    179,00 €

  • Popust:

    17,90 € (10%)

  • Spletna cena:

    161,10 €

Brezplačna dostava

Imam vprašanjePošlji povpraševanje

Opis izdelka

Plavuti POWER PLANA spadajo v Mares Tech linijo:

• narejene iz visoko kvalitetnega naravne gume
• namesto traku za nastavljanje so udobne vzmeti
• edinstveno oblikovan copat za čevlje

Plavut Power Plana je idealna za vse tehnične potapljače. Narejene iz skoraj neuničljive naravne gume, ta visoko zmogljiva plavut je idealna za vse vrste udarcev. Visoka gostota materiala je razlog zakaj so plavuti negativno plovne in posledično v vodi tonejo. Ta lastnost je zlasti zaželena ob uporabi suhih oblek. Namesto trakov za prilagajanje ima ta plavut vzmeti in le te poskrbijo, da je plavut vedno 100 % prilagojena in je najboljša rešitev tako za udobje med potopom, kot tudi med obuvanjem/sezuvanjem. Za razliko ostalih plavuti so Power Plana edine, ki imajo edinstveno oblikovan copat za čevlje kjer obstaja velikost, ki upošteva visoke podplate trdih čevljev.