Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
POSEBI UKREPI ZA STRANKE V TRGOVINI 
Vstop v trgovino omejen na največ 2 osebi. Pred vhodom v trgovino je obvezno razkuževanje rok - razkužilo je zagotovljeno. Obvezna je uporaba zaščitnih mask. Stranke prosimo da upoštevajo varnostno razdaljo med osebami, vsaj 1,5 metra.
HVALA ZA RAZUMEVANJE.
Količina:

0


Znesek:

0,00

DESKA HEAD - VELIKA MODRA

DESKA HEAD - VELIKA MODRA
Desko za plavanje lahko kot plavalni pripomoček uporabljamo za učenje, kjer nam doda plovnost in popravlja lego telesa v vodi. Primerna je tudi za izpopolnjevanje zavesljaja ali udarca z nogami.
Uporabljamo jo tudi lahko za igre v vodi.
 • Redna cena:

  19,95 €

 • Popust:

  2,99 € (15%)

 • Spletna cena:

  16,96 €

 • Blagovna znamka:

  Head

Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

Ta deska je odličen pripomoček za trening in izboljšanje vaše tehnike plavanja. Je ergonomsko oblikovana ter hidrodinamična in je idealna tako za začetnike kot za zahtevnejše plavalce. Oblika omogoča različno držo rok, za trening prav vseh mišic. Narejena je iz EVA pene, kar pomeni, da je dolgoobstojna in boste z njo lahko preživeli mnogo plavalnih uric. Deska je zasnovana tako, da omogoča različno držo rok, medtem ko se boste lahko osredotočili na tehniko in izboljšavo moči spodnjega tela telesa.

Dolžina: 48 cm

Širina: 29 cm

Debelina: 3 cm