Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Zaradi uredbe vlade je trgovina do preklica zaprta. Možna so spletna naročila 24 ur (dostava Pošta Slovenije). Omogočen je tudi osebni prevzem blaga od ponedeljka do petka med 10:00 in 12:00 uro, ter 15:00 in 17:00 uro.
Količina:

0


Znesek:

0,00

LIQUIDFIRE WIZ JAMMER - OLIVNA UK 28 - D 2 - I 42

LIQUIDFIRE WIZ JAMMER - OLIVNA - 28
 • LIQUIDFIRE WIZ JAMMER - OLIVNA - 28
Tekmovalne kopalke plavalcu omogočajo doseganje najboljših možnih rezultatov. Narejene z upoštevanjem vseh pravil mednarodne plavalne zveze FINA, te kopalke učinkujejo na plavalca z svojimi lastnostmi kompresije in odbojnosti vode. Te lastnosti so včasih odvisne od kroja kopalk in potekanja šivov, spet drugič od samega materiala iz katerega so kopalke narejene. Pri izbiri kopalk moramo biti pazljivi na velikost in kroj posameznega modela.
 • Redna cena:

  299,95 €

 • Popust:

  74,99 € (25%)

 • Spletna cena:

  224,96 €

 • Blagovna znamka:

  Head

Brezplačna dostava

Imam vprašanjePošlji povpraševanje

Opis izdelka

Kopalke so narejene iz zelo lahkega in tankega bistrech materiala, ki je zelo elastičen in mehek na otip ter daje občutek, kot da bi imeli na sebi drugo kožo. Zaradi mikro gladke površine kopalk je upor zaradi kopalk zmanjšan na minimum.Prav tako zagotavljajo enakomerno kompresijo, visoko vodoodbojnost in boljši položaj telesa v vodi..

Odobreno pri mednarodni plavalni organizaciji FINA.