Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Trgovina je zaradi odloka vlade zaprta. Možna so naročila preko spleta, ter osebni prevzem izdelkov ob ponedeljkih, sredah in petkih med 10:00 in 12:00 uro, ter 15:00 in 17:00 uro, ob torkih in četrtkih med 10:00 in  14:00 uro.
Količina:

0


Znesek:

0,00

Kategorije

PLAVALNI NEOPR. 2,5mm - MULTIX VL MOŠKI XXL

MULTIX VL 2,5MM RDEČA - MOŠKA - XXL
 • MULTIX VL 2,5MM RDEČA - MOŠKA - XXL
 • MULTIX VL 2,5MM RDEČA - MOŠKA - XXL
Plavalni neopren je obleka posebej narejena za namene plavanja. Njena glavna lastnost je termoregulativnost oziroma preprečevanje prehitrega ohlajevanja telesa plavalca. V neoprenu so ujeti zračni mehurčki, kar pomaga pri izolaciji, hkrati pa služi tudi pri dodajanju plovnosti plavalca, ki se posledično lažje drži na vodni površini.
 • Redna cena:

  149,95 €

 • Popust:

  44,99 € (30%)

 • Spletna cena:

  104,97 €

Zaloga: na zalogi

Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

Obleka Multix VL je posebej krojena za moške. Njena debelina 2,5 mm omogoča dovolj veliko mobilnosti in udobje med samim plavanjem. Obleka je narejena iz trpežnega a vseeno elastičnega neoprena, ki se odlično prilega telesu, zato je poleg plavanja primerna tudi za druge vodne aktivnosti kot so surfanje, kite-anje in podobno.
Rdeča barva na hrbtni strani je namenjena boljši vidljivosti plavalca v vodi.