Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

LIQUIDFIRE CORE KNEESKIN UK 24 - D 28 - I 34

LIQUIDFIRE CORE KNEESKIN - 24
 • LIQUIDFIRE CORE KNEESKIN - 24
Tekmovalne kopalke plavalcu omogočajo doseganje najboljših možnih rezultatov. Narejene z upoštevanjem vseh pravil mednarodne plavalne zveze FINA, te kopalke učinkujejo na plavalca z svojimi lastnostmi kompresije in odbojnosti vode. Te lastnosti so včasih odvisne od kroja kopalk in potekanja šivov, spet drugič od samega materiala iz katerega so kopalke narejene. Pri izbiri kopalk moramo biti pazljivi na velikost in kroj posameznega modela.
 • Redna cena:

  500,00 €

 • Popust:

  250,00 € (50%)

 • Spletna cena:

  250,00 €

 • Blagovna znamka:

  Head

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

Najnovejše inovativne kopalke iz Headovih razvojnih laboratorijev. Narejene na osnovi jeans vzorca, ki ima tipičen površinski diagonalni vzorec, ki je izdelan z uporabo niti različnih dimenzij in struktur. S tako oblikovano površino, ki ustvari valovanje oz. vrtinčenje vode, se ustvari ločilni učinek med viskoznostjo vode ter plavalcem in mu omogoči še bolj naravno in hitrejše gibanje kakor tudi višji položaj v vodi.
Jeans vzorec in pa sama oblika kopalk omogočata izredno raztegljivost kopalk a še vedno odlično kompresijo, ki je enakomerno razporejena.