Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

LIQUIDFIRE PRO KNEESKIN UK 24 - D 28 - I 34

LIQUIDFIRE PRO KNEESKIN
 • LIQUIDFIRE PRO KNEESKIN
 • LIQUIDFIRE PRO KNEESKIN
Tekmovalne kopalke plavalcu omogočajo doseganje najboljših možnih rezultatov. Narejene z upoštevanjem vseh pravil mednarodne plavalne zveze FINA, te kopalke učinkujejo na plavalca z svojimi lastnostmi kompresije in odbojnosti vode. Te lastnosti so včasih odvisne od kroja kopalk in potekanja šivov, spet drugič od samega materiala iz katerega so kopalke narejene. Pri izbiri kopalk moramo biti pazljivi na velikost in kroj posameznega modela.
 • Redna cena:

  349,00 €

 • Popust:

  157,05 € (45%)

 • Spletna cena:

  191,95 €

 • Blagovna znamka:

  Head

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

Zaradi izjemnih lastnosti tekmovalnih kopalk Liquid Fire Pro boste pustili konkurenco za seboj že na štartnem bloku. HLFS (High Liquid Pro System) tehnologija zagotavlja izredno visoko in skoraj popolno kompresijo, kar je resnično šteje pri tekmovalnih kopalkah! Prav tako optimizira in stabilizira položaj telesa, upor je skoraj odpravljen v vodi, proizvodnja mlečne kisline je zmanjšana na minimum. Skupaj z WRHC8 (The Water Repellent HC8 technology) tehnologijo močno zmanjšujejo vpojnost vode, ki je skoraj nična. Head Liquid Fire Pro tekmovalne kopalke vam bodo pomagale vpisati se v zgodovino!