Količina:

0


Znesek:

0,00

HCB FLASH MIRROR - MODRA/MODRA

HCB FLASH MIRROR - MODRA/MODRA
Plavalna očala ščitijo oči pred vodo in omogočajo jasen pogled tudi pod površino. Pri izboru plavalnih očal je najbolj pomembno vedeti, da kar je dobro za enega ni nujno dobro za vse. Ljudje imamo različne oblike in velikosti obrazov, zato je pri izbiri očal pomembno, da opazimo na nekaj ključnih faktorjev, kot na primer velikost, oblika in možnost prilagajanja.
Nega in skrb: Plavalna očala po vsaki uporabi spiramo z sladko, neklorirano vodo. Očala sušimo na zraku, stran od izvira toplote ali izpostavljenosti soncu. Suha očala hranimo v škatlici ali vrečki, ki ščiti očala pred praskami in hujšimi poškodbami.
 • Redna cena:

  24,95 €

 • Popust:

  8,73 € (35%)

 • Spletna cena:

  16,22 €

 • Blagovna znamka:

  Head

Zaloga: na zalogi

Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

Tekmovalna očala s tehnologijo silkona "honeycomb" - struktura v obliki satja. Očala imajo velika, zagotavljajo odlično tesnenje, udobje in stabilnost. Silikonski trak za namestitev preko glave je nastavljiv. Očala imajo priložene različne dolžine nosnih nastavkov.
Tehnologija "honeycomb":
Struktura satja zagotavlja boljšo stabilnost silikona na očalih in zmanjšuje pritisk na obraz, pri plavanju, ko tok vode pritiska na očala. Obenem še vedno zagotavlja elastičnost in mehkobo silikona ki je v stiku z obrazom.