Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

SUPERFLEX MID - PROZORNA/MODRA

SUPERFLEX MID - PROZORNA/MODRA
Plavalna očala ščitijo oči pred vodo in omogočajo jasen pogled tudi pod površino. Pri izboru plavalnih očal je najbolj pomembno vedeti, da kar je dobro za enega ni nujno dobro za vse. Ljudje imamo različne oblike in velikosti obrazov, zato je pri izbiri očal pomembno, da opazimo na nekaj ključnih faktorjev, kot na primer velikost, oblika in možnost prilagajanja.
Nega in skrb: Plavalna očala po vsaki uporabi spiramo z sladko, neklorirano vodo. Očala sušimo na zraku, stran od izvira toplote ali izpostavljenosti soncu. Suha očala hranimo v škatlici ali vrečki, ki ščiti očala pred praskami in hujšimi poškodbami.
  • Cena:

    17,95 €

  • Blagovna znamka:

    Head

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Okvir Superflex mid očal je narejen iz mehke gibljive TPR gume v enem kosu in ima vsavljene rahlo ukrivljene leče, ki so iz polikarbonata, za še večji vidni kot. Sama očala zelo lepo tesnijo in so izjemo udobna ter imajo odlično hidrodimnamično obliko in so namenjen predvsem za osebe z ožjim obrazom. Dolžina traku se nastavi z enostavnim Headovim RAS (Rapid Adjustment System) sistemom, za prilagoditev očal posamezniku.