Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

STEALTH MIRROR - ČRNA/MODRA/TEMNA

STEALTH MIRROR - ČRNA/MODRA/TEMNA
Plavalna očala ščitijo oči pred vodo in omogočajo jasen pogled tudi pod površino. Pri izboru plavalnih očal je najbolj pomembno vedeti, da kar je dobro za enega ni nujno dobro za vse. Ljudje imamo različne oblike in velikosti obrazov, zato je pri izbiri očal pomembno, da opazimo na nekaj ključnih faktorjev, kot na primer velikost, oblika in možnost prilagajanja.
Nega in skrb: Plavalna očala po vsaki uporabi spiramo z sladko, neklorirano vodo. Očala sušimo na zraku, stran od izvira toplote ali izpostavljenosti soncu. Suha očala hranimo v škatlici ali vrečki, ki ščiti očala pred praskami in hujšimi poškodbami.
  • Cena:

    24,90 €

  • Blagovna znamka:

    Head

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Visoko zmogljiva, nizko profilna tekmovalna očala z izjemno udobnim silikonskim tesnilom. Polikarbonatne leče z dodatnim "mirror" premazom za še boljšo UV zaščito proti potencialnimi sončnimi žarki ter s premazom proti rosenju. Na voljo s štirimi nosnimi mostički različnih velikosti za še boljšo prilagoditev očal posamezniku te rdvojnim silikonskim trakom za udobnejšo namestitev očal na glavo. Poleg dobite še priročno škatlico za shranjevanje očal med transportom.
Odobrene s strani FINA.