Količina:

0


Znesek:

0,00

CYCLONE - MODRA/MODRA

CYCLONE - MODRA/MODRA
Plavalna očala ščitijo oči pred vodo in omogočajo jasen pogled tudi pod površino. Pri izboru plavalnih očal je najbolj pomembno vedeti, da kar je dobro za enega ni nujno dobro za vse. Ljudje imamo različne oblike in velikosti obrazov, zato je pri izbiri očal pomembno, da opazimo na nekaj ključnih faktorjev, kot na primer velikost, oblika in možnost prilagajanja.
Nega in skrb: Plavalna očala po vsaki uporabi spiramo z sladko, neklorirano vodo. Očala sušimo na zraku, stran od izvira toplote ali izpostavljenosti soncu. Suha očala hranimo v škatlici ali vrečki, ki ščiti očala pred praskami in hujšimi poškodbami.
 • Redna cena:

  12,95 €

 • Popust:

  4,53 € (35%)

 • Spletna cena:

  8,42 €

 • Blagovna znamka:

  Head

Zaloga: na zalogi

Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

Head Cyclone plavalna očala so vrhunsko oblikovana in po dostopni ceni najboljši izdelek za vas. Pa naj gre za profesionalno uporabo ali pa če ste le začetnik in potrebujete ustrezno zaščito oči med plavanjem. Se odlično prilegajo, so udobne ter varne in dajejo plavalcu neverjetno samozavest. Imajo enodelni TPR okvir, s hitro nastavljivo zaponko silikonskega dvojnega traku, za dodatno udobje in boljše prileganje. So vsestranska očala z ukrivljeno lečo za večji pregled. Polikarbonatne leče imajo premaz proti rosenju in prav tako ščitijo pred UV žarki. Naslednjič, ko greste v bazen, vzemite s seboj Head CYCLONE plavalna očala.