Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

ULTIMATE - PROZORNA

ULTIMATE - PROZORNA
Plavalna očala ščitijo oči pred vodo in omogočajo jasen pogled tudi pod površino. Pri izboru plavalnih očal je najbolj pomembno vedeti, da kar je dobro za enega ni nujno dobro za vse. Ljudje imamo različne oblike in velikosti obrazov, zato je pri izbiri očal pomembno, da opazimo na nekaj ključnih faktorjev, kot na primer velikost, oblika in možnost prilagajanja.
Nega in skrb: Plavalna očala po vsaki uporabi spiramo z sladko, neklorirano vodo. Očala sušimo na zraku, stran od izvira toplote ali izpostavljenosti soncu. Suha očala hranimo v škatlici ali vrečki, ki ščiti očala pred praskami in hujšimi poškodbami.
  • Cena:

    12,95 €

  • Blagovna znamka:

    Head

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Tekmovalna očala s klasičnim "Swedish" dizajnom in z mehkim silikonom obrobljene leče, zaradi katerega so očala veliko bolj prilegajo in so tudi bolj udobna od klasičnih Swedish očal. Nizkoprofilne leče iz trdnega polikarbonata omogočajo 180° vidni kot in imajo premaz proti rošenju ter nudijo UV zaščito. Dvojni trak za še bolj stabilno namestitev očal. Priloženi štirje nosni mostičke različnih velikosti z prilagoditev potrebam posameznika. Očala dobite v priročni škatlici za shranjevanje samih očal pred morebitnimi poškodbami.