Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Zaradi uredbe vlade je trgovina do preklica zaprta. Možna so spletna naročila 24 ur (dostava Pošta Slovenije). Omogočen je tudi osebni prevzem blaga od ponedeljka do petka med 10:00 in 12:00 uro, ter 15:00 in 17:00 uro.
Količina:

0


Znesek:

0,00

3D BULLITT CAP - MODRA - AQUAFEEL

3D BULLITT CAP - MODRA - AQUAFEEL
Plavalna kapa je izdelana iz silikona. Z uporabo kape, svoje lase delno zaščitite pred klorom. Za vse plavalce z daljšimi lasmi, je kapa idealni dodatek, saj skrbi, da lasje med plavanjem ne padajo preko obraza. Kapa ne zagotavlja, da bodo lasje v celoti suhi.
Nega in skrb: Plavalno kapo po vsaki uporabi spiramo z sladko, neklorirano vodo. Kapo sušimo na zraku, stran od izvira toplote ali izpostavljenosti soncu. Ko kapo namestite na glavo ali jo snamete, bodite posebej pozorni, da je ne poškoduje z nohtom, ali kakšnim drugim ostrim predmetom.
 • Redna cena:

  12,00 €

 • Popust:

  5,40 € (45%)

 • Spletna cena:

  6,60 €

 • Blagovna znamka:

  Fashy

Imam vprašanjePošlji povpraševanje

Opis izdelka

Tekmovalna plavalna kapa drži svojo tridimenzionalno obliko. Ko takšno kapo namestimo na glavo, se le ta ne naguba kot običajna kapa, kar se pozna pri zmanjšanem uporu med plavanjem. Kapa je standardne odrasle velikosti.