Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

RACING I-NOV JAMMER - RDEČE 12/13 let - D 152 - UK 30

RACING I-NOV JAMMER - RD - 12 LET
 • RACING I-NOV JAMMER - RD - 12 LET
Tekmovalne kopalke plavalcu omogočajo doseganje najboljših možnih rezultatov. Narejene z upoštevanjem vseh pravil mednarodne plavalne zveze FINA, te kopalke učinkujejo na plavalca z svojimi lastnostmi kompresije in odbojnosti vode. Te lastnosti so včasih odvisne od kroja kopalk in poteka šivov, spet drugič od samega materiala iz katerega so kopalke narejene. Pri izbiri kopalk moramo biti pazljivi na velikost in kroj posameznega modela.
 • Redna cena:

  49,90 €

 • Popust:

  9,98 € (20%)

 • Spletna cena:

  39,92 €

 • Blagovna znamka:

  Aquafeel

Imam vprašanjePošlji povpraševanje

Opis izdelka

Ob načrtovanju teh kopalk, so bile vse misli usmerjene v prilagajanje materiala in kroja vsakemu posamezniku. To se izraža v novem Xtra Life Lycra® materialu, ki kopalkam omogoča klubovanje najhušim pogojem in vidno podaljša življensko dobo kopalk tudi ob dolgotrajni izpostavljenosti kloru, ki bi sicer uničil elastične ter kompresijske lastnosti kopalk. Tako imenovana več-smerna tkanina se rasteza v vse smeri in tako 100% sledi gibanju telesa, s čimer zagotavlja popolno prileganje v vsakem trenutku.

Material: 79% Poliamid, 21% Xtra Life Lycra