Količina:

0


Znesek:

0,00

SWEDIX MIRROR - RDEČA/RUMENA/ČRNA

SWEDIX MIRROR - RDEČA/RUMENA/ČRNA
Plavalna očala ščitijo oči pred vodo in omogočajo jasen pogled tudi pod površino. Pri izboru plavalnih očal je najbolj pomembno vedeti, da kar je dobro za enega ni nujno dobro za vse. Ljudje imamo različne oblike in velikosti obrazov, zato je pri izbiri očal pomembno, da opazimo na nekaj ključnih faktorjev, kot na primer velikost, oblika in možnost prilagajanja.
Nega in skrb: Plavalna očala po vsaki uporabi spiramo z sladko, neklorirano vodo. Očala sušimo na zraku, stran od izvira toplote ali izpostavljenosti soncu. Suha očala hranimo v škatlici ali vrečki, ki ščiti očala pred praskami in hujšimi poškodbami.
  • Redna cena:

    28,00 €

  • Popust:

    2,80 € (10%)

  • Spletna cena:

    25,20 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 25,20 € (0%)

Zaloga: na zalogi

Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

Priljubljene med najboljšimi plavalci, po legendarnih Swedish očalih oblikovana z revolucionarno spremembo. Sama leča je prelomljena in omogoča večje vidno polje. Nizkoprofilne leče imajo premaz proti rošenju in so ob robovih oblazinjene za boljše udobje. Nastavljiv trak za nosnem mostičkek ter dvojni trak okoli glave z RFA (Racing Fit Adjustment) zaponko za prilagoditev očal posamezniku.

Sestava: 80% Polikarbonat, 15% Guma 5% Termoplastični poliuretan