Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

COBRA MIRROR - SREBRNA/ČRNA

COBRA MIRROR - SREBRNA/ČRNA
Plavalna očala ščitijo oči pred vodo in omogočajo jasen pogled tudi pod površino. Pri izboru plavalnih očal je najbolj pomembno vedeti, da kar je dobro za enega ni nujno dobro za vse. Ljudje imamo različne oblike in velikosti obrazov, zato je pri izbiri očal pomembno, da opazimo na nekaj ključnih faktorjev, kot na primer velikost, oblika in možnost prilagajanja.
Nega in skrb: Plavalna očala po vsaki uporabi spiramo z sladko, neklorirano vodo. Očala sušimo na zraku, stran od izvira toplote ali izpostavljenosti soncu. Suha očala hranimo v škatlici ali vrečki, ki ščiti očala pred praskami in hujšimi poškodbami.
  • Cena:

    40,00 €

  • Blagovna znamka:

    Arena

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Tekmovalna očala osupljive hidrodinamične oblike, ki nudijo vrhunsko udobje, stabilnost in prileganje. So nizkoprofilne in imajo dodaten "mirror" premaz za dodatno UV zaščito. Posamezen okvir leč je zlit skupaj z lečo in omogoča popolno udobje in vodotesnost. Stranski del okvirja v obliki rezila pa omogoča še dodatno stabilnost in hidrodinamičnost očal. Podvojen silikonski trak omogoča stabilno namestitev očal in enakomerno porazdeljen pritisk. Poleg dobite še 4 nosne motičke različnih velikosti za prilagoditev očal posamezniku. Očala imajo premaz proti rošenju in UV zaščito.

Sestava: 70% Polikarbonat 20% Silikon 10% Termoplastični Elastomer