Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Trgovina je ponovno odprta po prilagojenem delovnem času.
Količina:

0


Znesek:

0,00

PS CARBON KNEESKIN - OPEN - ORANGE UK 24 - D 28 - I 34

PS CARBON KNEESKIN - OPEN - ORANGE
 • PS CARBON KNEESKIN - OPEN - ORANGE
Tekmovalne kopalke plavalcu omogočajo doseganje najboljših možnih rezultatov. Narejene z upoštevanjem vseh pravil mednarodne plavalne zveze FINA, te kopalke učinkujejo na plavalca z svojimi lastnostmi kompresije in odbojnosti vode. Te lastnosti so včasih odvisne od kroja kopalk in poteka šivov, spet drugič od samega materiala iz katerega so kopalke narejene. Pri izbiri kopalk moramo biti pazljivi na velikost in kroj posameznega modela.
 • Redna cena:

  400,00 €

 • Popust:

  180,00 € (45%)

 • Spletna cena:

  220,00 €

 • Blagovna znamka:

  Arena

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

Carbon-Pro tkanina iz katere so narejene kopalke omogoča inteligentno kompresijo. S težo materiala 155g/m2 omogočajo še boljšo učinkovitost in prilagojenost plavalcu. Da bi doselgi še lažjo težo, so karbonske niti še bolj tesno ovite okoli najlonskih, kar omogoča enako stopnjo kompresije vendar izboljšajo trajnost in vzdržljivost same tkanine. Carbon-pro kopalke vam bodo dale občutek kot da imate na sebi še drugo kožo.