Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

PS CARBON FLEX VX - KNEESKIN - SIVA/RDEČ UK 28 - D 32 - I 38

PS CARBON FLEX VX - KNEESKIN - SIVA/RDEČ
 • PS CARBON FLEX VX - KNEESKIN - SIVA/RDEČ
Tekmovalne kopalke plavalcu omogočajo doseganje najboljših možnih rezultatov. Narejene z upoštevanjem vseh pravil mednarodne plavalne zveze FINA, te kopalke učinkujejo na plavalca z svojimi lastnostmi kompresije in odbojnosti vode. Te lastnosti so včasih odvisne od kroja kopalk in potekanja šivov, spet drugič od samega materiala iz katerega so kopalke narejene. Pri izbiri kopalk moramo biti pazljivi na velikost in kroj posameznega modela.Tekmovalne kopalke plavalcu omogočajo doseganje najboljših možnih rezultatov. Narejene z upoštevanjem vseh pravil mednarodne plavalne zveze FINA, te kopalke učinkujejo na plavalca z svojimi lastnostmi kompresije in odbojnosti vode. Te lastnosti so včasih odvisne od kroja kopalk in potekanja šivov, spet drugič od samega materiala iz katerega so kopalke narejene. Pri izbiri kopalk moramo biti pazljivi na velikost in kroj posameznega modela.
 • Redna cena:

  410,00 €

 • Popust:

  123,00 € (30%)

 • Spletna cena:

  287,00 €

 • Blagovna znamka:

  Arena

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Dosežite siljno črto še hitreje v Powerskin Carbon Flex VX tekmovalnih kopalkah. Narejene iz inovativne s karbonskimi vlakni prevlečene tkanine in zaradi tega primerne tako za kratke kot dolge razdalje. V-flex optimizirana konstrukcija šivov omogoča večjo gibljivost na štartu, obratih, brcah ter celoten obseg gibanja okoli bokov, zadnjice ter ramenskega dela. Šivi se združijo v X vzorec na hrbtu in s tem omogočajo boljši položaj telesa.