Količina:

0


Znesek:

0,00

COBRA ULTRA SWIPE MIRROR - MODRA/SREBRNA

COBRA ULTRA SWIPE MIRROR - MODRA/SREBRNA
 • COBRA ULTRA SWIPE MIRROR - MODRA/SREBRNA
Plavalna očala ščitijo oči pred vodo in omogočajo jasen pogled tudi pod površino. Pri izboru plavalnih očal je najbolj pomembno vedeti, da kar je dobro za enega ni nujno dobro za vse. Ljudje imamo različne oblike in velikosti obrazov, zato je pri izbiri očal pomembno, da opazimo na nekaj ključnih faktorjev, kot na primer velikost, oblika in možnost prilagajanja.
Nega in skrb: Plavalna očala po vsaki uporabi spiramo z sladko, neklorirano vodo. Očala sušimo na zraku, stran od izvira toplote ali izpostavljenosti soncu. Suha očala hranimo v škatlici ali vrečki, ki ščiti očala pred praskami in hujšimi poškodbami.
 • Redna cena:

  74,90 €

 • Popust:

  18,72 € (25%)

 • Spletna cena:

  56,17 €

 • Najboljša cena* v 30 dneh: 56,18 € (0%)

Zaloga: na zalogi

Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

Cobra Ultra, očala ki so hidrodinamično popolna. Nizkoprofilne, z zatemnjenimi lečami (za še boljšo UV zaščito), visoko-tehnološko elegantno in vodotesno oblikovane šalčke, ki se ob strani zaključijo v obliko rezila, minimizirajo upor in izboljšajo drsenje v vodi. In ne samo da boste plavali hitreje, tudi videli boste bolje. Obodna oblika leč zelo poveča preiferni vid, kakor tudi frontalni pogled za še širše vidno polje. Leče so narejene iz trdega polikarbonata,prav tako pa imajo na notranji strani nanešen premaz proti rošenju za še bolj kristalo čisto vidljivost pod vodo. Opremljene z dvojnim trakom, petimi nosnimi mostički različnih dolžin ter Arenino RFA zaponko za še boljše prileganje očal vašemu obrazu.