Količina:

0


Znesek:

0,00

CIRCUIT 2 MIRROR - MODRA

CIRCUIT 2 MIRROR - MODRA
Plavalna očala ščitijo oči pred vodo in omogočajo jasen pogled tudi pod površino. Pri izboru plavalnih očal je najbolj pomembno vedeti, da kar je dobro za enega ni nujno dobro za vse. Ljudje imamo različne oblike in velikosti obrazov, zato je pri izbiri očal pomembno, da opazimo na nekaj ključnih faktorjev, kot na primer velikost, oblika in možnost prilagajanja.
Nega in skrb: Plavalna očala po vsaki uporabi spiramo z sladko, neklorirano vodo. Očala sušimo na zraku, stran od izvira toplote ali izpostavljenosti soncu. Suha očala hranimo v škatlici ali vrečki, ki ščiti očala pred praskami in hujšimi poškodbami.
  • Redna cena:

    34,90 €

  • Popust:

    3,49 € (10%)

  • Spletna cena:

    31,41 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 31,41 € (0%)

Zaloga: na zalogi

Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

Očala Circuit 2 so vsestranska fitnes in tekmovalna očala, zasnovana z vrtljivim nosnim nastavkom in silikonskimi tesnili okoli oči za maksimalno udobje. Zasnovan za nošenje med treningom in tekmovanjem, nastavljiv silikonski trak enakomerno porazdeli pritisk po glavi. Zrcalne, ukrivljene leče nudijo vrhunski periferni vid in zmanjšujejo popačenje slike. Očala Circuit 2 so opremljena s tremi zamenljivimi nosnimi mostički za univerzalno prileganje.