Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
POSEBI UKREPI ZA STRANKE V TRGOVINI 
Vstop v trgovino omejen na največ 2 osebi. Pred vhodom v trgovino je obvezno razkuževanje rok - razkužilo je zagotovljeno. Obvezna je uporaba zaščitnih mask. Stranke prosimo da upoštevajo varnostno razdaljo med osebami, vsaj 1,5 metra.
HVALA ZA RAZUMEVANJE.
Količina:

0


Znesek:

0,00

FUSE JAMMER - ROZA UK 22 - D( -1) - IT 36

FUSE JAMMER - ROZA - 22
Tekmovalne kopalke plavalcu omogočajo doseganje najboljših možnih rezultatov. Narejene z upoštevanjem vseh pravil mednarodne plavalne zveze FINA, te kopalke učinkujejo na plavalca z svojimi lastnostmi kompresije in odbojnosti vode. Te lastnosti so včasih odvisne od kroja kopalk in potekanja šivov, spet drugič od samega materiala iz katerega so kopalke narejene. Pri izbiri kopalk moramo biti pazljivi na velikost in kroj posameznega modela.
 • Redna cena:

  126,95 €

 • Popust:

  25,39 € (20%)

 • Spletna cena:

  101,56 €

 • Blagovna znamka:

  FINIS

Zaloga: na zalogi

Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

Fuse kopalke so odlične kot uvodne tekmovalne kopalke, ki ponujajo elitne rezultate. Narejene so iz edinstvenega vodoodpornega tekstila, ki zraven tudi UVA/UVB zaščito, elastične lastnosti tkanine pa omogočajo udobno prileganje in zmanjša upor. Sama obleka pa je oblikovana tako, da omogoča prilagodljivo kopresijo brez omejevanja gibljivosti. Zaradi svoje obstojnosti in lepljenih šivov so Fuse kopalke zelo vsestranske in omogočajo univerzalno prileganje. Oblikovane v Kaliforniji v Finis Stroke Laboratoriju.