Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Zaradi uredbe vlade je trgovina do preklica zaprta. Možna so spletna naročila 24 ur (dostava Pošta Slovenije). Omogočen je tudi osebni prevzem blaga od ponedeljka do petka med 10:00 in 12:00 uro, ter 15:00 in 17:00 uro.
Količina:

0


Znesek:

0,00

FUSE KNEESKIN - ROZA UK 20 - D 24 - I 30

FUSE KNEESKIN - ROZA - 20
 • FUSE KNEESKIN - ROZA - 20
Tekmovalne kopalke plavalcu omogočajo doseganje najboljših možnih rezultatov. Narejene z upoštevanjem vseh pravil mednarodne plavalne zveze FINA, te kopalke učinkujejo na plavalca z svojimi lastnostmi kompresije in odbojnosti vode. Te lastnosti so včasih odvisne od kroja kopalk in potekanja šivov, spet drugič od samega materiala iz katerega so kopalke narejene. Pri izbiri kopalk moramo biti pazljivi na velikost in kroj posameznega modela.
 • Redna cena:

  189,90 €

 • Popust:

  18,99 € (10%)

 • Spletna cena:

  170,91 €

 • Blagovna znamka:

  FINIS

Brezplačna dostava

Imam vprašanjePošlji povpraševanje

Opis izdelka

Fuse kopalke so odlične kot uvodne tekmovalne kopalke, ki ponujajo elitne rezultate. Narejene so iz edinstvenega vodoodpornega tekstila, ki zraven tudi UVA/UVB zaščito, elastične lastnosti tkanine pa omogočajo udobno prileganje in zmanjša upor. Sama obleka pa je oblikovana tako, da omogoča prilagodljivo kopresijo brez omejevanja gibljivosti. Zaradi svoje obstojnosti in lepljenih šivov so Fuse kopalke zelo vsestranske in omogočajo univerzalno prileganje. Oblikovane v Kaliforniji v Finis Stroke Laboratoriju.